SpinaliS szék
SpinaliS szék
SpinaliS szék
SpinaliS szék
Információk

Néhány figyelemfelkeltő gondolat a SpinaliSról

2016.02.26 09:23
Varga Róbert
 • Apró egyensúlyozó mozdulatokkal észrevétlenül mozgatja a hát- és hasizmokat, aktív ülést biztosítva a fehasználónak.
 • Az ülő munka nem lesz fárasztó, a gerincfájdalom elkerülhető.
 • Gátolja a helytelen testhelyzetben való ülést.
 • Segíti az ágyéki gerinc optimális megtámasztását.
 • Az ülőlap és a háttámla tökéletesen követi a használó testének mozgását.
 • Rövidebb ülőlap jobb alsóvégtagi vérkeringést biztosít.
 • Megelőzés szempontjából különösen ajánlott fejlődésben lévő gyermekek részére.
 • Az Országos Gerincgyógyászati Központ engedélyével, sőt ajánlásával került forgalomba.
 • 2008. évben BNV nagydíjas termék.
 • Egészségpénztári kártyával vásárolható (100%-ban térítik). EMKI szám:8-067-380-0903
 • Vállalkozások esetében az Áfa visszaigényelhető, nettó érték költségként elszámolható.

Összehasonlítás

SpinaliS termékcsalád Hagyományos irodaszékek
Műanyag burokkal ellátott taposás, valamint karcolásmentes parkett görgő, a hosszabb élettartam és a parketta védelme érdekében. Nem utolsó sorban esztétikus is! Normál műanyag görgő, gumi felület nélkül.
5 ágú íves, fém, hegesztett lábcsillag fekete színű porszórással vagy igény szerint krómozva. Általában üvegszálas műanyag lábcsillag.
Normál gázlift. Normál gázlift.
Ülőlap spirál rugóra rögzített, minden irányban mozgatható. Ergonomikus kiképzés modellfüggő. Normál, vagy szinkronmozgató szerkezettel ellátott stabil ülőlap. Ergonomikus kiképzés modellfüggő.
A háttámla oldható csavar nélkül rögzített, kilazulás nem lehetséges. Kényelmesen lágyan követi a hát vonalát. Nem az ülőlaphoz, hanem a gázlift takaróra hegesztett dupla fémcsőre rögzül. Egyik felén (fém a fémmel érintkezve) csavarral rögzül, másik oldalán egyszerűen csak utána csúszik. A két villa, stabilitást és hosszú élettartalmat biztosít. Háttámlát tartó villák anyaga a lábcsillag bevonatával azonos. Csavarral rögzített, kilazulásra, kikopásra hajlamos háttámla. A háttámla az ülőlaphoz un "L" vassal van rögzítve, amely a háttámlához valamint az ülőfelülethez is külön-külön csavarral szerelt. Ezek a csavarok kilazulás esetén kikoptatják a csavar helyeket, amely a szék élettartalmának végét jelenti.
Karfa a háttámlához hegesztett csővázra szerelt kárpitozott felület, amelynek az asztal felöli része (legtöbb sérülésnek, koszosodásnak, kopásnak kitett felület) fekete színű. A váz a lábcsillag felületével azonos (porszórt fekete, vagy króm igény szerint) műanyaggal borított, kényelmes, hosszú élettartalmat biztosítva. A kartámasz az ülőlap alsó részébe áltatában 2 csavarral van rögzítve. Használat során a csavarok kilazulnak a kartámasz instabillá válik, kikopik.
Webáruház készítés
simplepay_hu